ПРИЧА СЕ ПО ГРАДУ

01.10.2018.

 

 

 

Print

 

„Прича се по граду“ 

Шармантни глумачки квартет представу “Прича се по граду” са много успеха игра већ скоро две године по целој Србији, Црној Гори, Босни и иностранству. Представа је за кратко време постала хит и изазива велико интересовање где год игра. Публика у Пироту по први пут има прилику да ове глумачке диве види на делу 8. октобра у дворани Клуба војске са почетком у 19:00.

„Прича се по граду“ је интригантна комедија о томе како један једини злобни трач може да окрене животе четири жене наглавачке. Ова представа је за кратко време постала хит у региону.

Маја, њена мама Нина, њене најбоље другарице Дуња и Кока проводе скоро све своје слободно време у Кокином козметичком салону. Док испробавају најчудније и најекстремније третмане, креме и уља, њих четири успевају да забораве на суморну стварност која их окружује. Међутим, када до њих стигне градска прича о неверству Мајиног мужа, клупко лажи, интрига и самозаваравања почиње да се одмотава и њихово вишедеценијско пријатељство бива доведено у питање.

„Прича се по граду“ је комад о површности и лажима, али и о љубави и пријатељству. То је прича о свему ономе са чим једна жена мора да се суочи када дође у своје најбоље године.

Текст и режију потписује Сташа Копривица, а улоге тумаче Олга Одановић, Дубравка Мијатовић, Анастасиа Мандић и Сена Ђоровић. Дизајн сценографије је осмислила Владислава Мунић, а ауторка музике је Ана Јошевски. Представа је настала у продукцији фирме ГМР из Београда.

700 дин

  • 8. 10. 2018. u 19:00